Aquest és un qüestionari adreçat a persones que treballen en les diferents àrees de l’Administració a Mataró. El qüestionari s’emmarca en el projecte Totes i tots som Mataró, impulsat pel Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones (CIRD) de l’Ajuntament de Mataró.

El projecte té com a objectiu conèixer les realitats de la població lesbiana, gai, bisexual, trans i intersexual (LGBTI, en endavant) per a poder dissenyar les accions en matèria de diversitat afectivo sexual i de gènere que es portaran a terme a Mataró els propers anys.

Per poder-ho fer, l’opinió de les persones que treballeu a l’administració és fonamental, per això us adrecem un breu qüestionari anònim per conèixer el vostre parer i, en base a aquest, dissenyar els propers passos.

Qüestionari a la plantilla municipal

En relació amb les persones LGBTI, des de la teva àrea de treball…
(marca l’opció que més s’ajusti a la teva posició)

Ja s’han portat a terme actuacions en relació a les persones LGBTI o estan programadesPenso que es podrien portar a terme actuacions inclusives amb les persones LGBTI però no ho hem fet maiSeria interessant integrar la perspectiva LGBTI, però no sé com es podria ferNo em sembla prioritari o necessari integrar la perspectiva LGBTI a la meva àrea de treballNo crec que es pugui integrar la perspectiva LGBTI a la meva àrea

Si a la pregunta anterior has marcat les opcions 1 o 2, ens pots indicar quines accions heu portat a terme, teniu previst portar a terme o consideres que es podrien portar a terme?


Si consideres que hi ha accions que s’haurien de portar termes des d’altres àrees o de forma transversal, indica’ns quines a continuació:


En relació a la formació sobre diversitat sexual i de gènere…
(marca l’opció que més s’ajusti a la teva posició)

Ja en tinc suficientJa en tinc però hi voldria aprofundirNo en tinc, però m'interessaria tenir-neNo en tinc i penso que no és necessària per a les meves funcions

A continuació deixem un espai per si vols fer algun comentari o proposta en relació al tema del projecte:


Per tal de conèixer el perfil de les persones que heu contestat, hi ha un darrer bloc de qüestions:


HomeDona

Menys de 30 anys30-39 anys40-49 anys50-59 anysMés de 59 anys

AlcaldiaParticipacióEnsenyamentCulturaEsportsJoventutBenestar socialServeis econòmicsUrbanismeSeguretat públicaOcupació i promoció econòmicaSostenibilitatRecursos HumansSalut públicaConsumServei d’atenció a la ciutadaniaHabitatgeSecretariaOficina defensor a la ciutadaniaGestió documental i arxiuSistemes d’informació i telecomunicacionsEstratègia i governançaEspais públics i equipaments municipalsIgualtat de gènereGent granCiutadania, convivència i cooperació internacionalServeis jurídics administratiusAltres
Si vols tenir més informació sobre el procés pots seguir l’espai Què estem fent? de sommataro.cat o contactar-nos. Moltes gràcies per la teva col·laboració!